2014. augusztus 13., szerda

29. kaland - Soupway Leves (2)

Kivételesen nem mentünk kalandozni, hanem az étel jött hozzánk - kipróbáltuk a Soupway új rendelős lehetőségét, és a munkahelyünkön ebédeltünk egyet Soupway módra.  

Először is nem túl sok helyre szállítanak jelenleg, még csak kísérleti stádiumban van a dolog, azonban a 8-9-11. kerület egyes részei a szerencsések közé tartoznak.
Szóval pár munkatársunkkal karöltve rendeltünk: 2 sárgaborsó levest, egy kínai húslevest, mi bátrak voltunk és görögdinnye feltétet is kértünk hozzá, és még 3 különböző bagettet. A napi kínálatot a facebook-on oldalukon lehet megnézni. 

A rendelés gyorsan ment, a telefonos kisasszony rendkívül segítő kész volt, külön megmondta nekünk a menük árát, sőt minden részletet, amire kíváncsiak voltunk (mekkora a nagy bagett, mennyibe kerül a sima bagett és a prémium bagett). 
A kiszállításra azt az ígéretet kaptuk, hogy egy órán belül meg fog érkezni. Mi jól jártunk és közel fél óra múlva már át is vehettük a kis pakkunkat a biciklis futártól, és mehettünk fel a tetőteraszra ebédelni. A pohárkáink tetején különböző rajzok voltak, és a felirat, hogy mi van bennük - a tetőkön és bagettek zacskóin lévő mosolygó arcok, a kínai levesen lévő kínai fej pedig jó sok kuncogásra adott okot. :D

kínai húsleves görögdinnyével
A sárgaborsó levesek feltét nélkül érkeztek, krémlevesek voltak és nagyon finomak. Valószínűsíthetően kisebb bacon darabok voltak benne, ugyanis kicsit füstös íze volt.
A kínai húslevesnek alapvetően nem volt különlegesebb íze, rengeteg husi és zöldség volt benne (bambusz, borsó). A kicsit furán hangzó görögdinnye feltét elsőre egészen furcsának hatott, másodszorra viszont egészen passzolt a húsleveshez, ami dinnyével és anélkül is ínycsiklandozó volt. 
Gombagett

Mint már említettem 3 féle bagettet rendeltünk: 1 Gombagettet, egy Csirminátort és egy Lilo és Stich kedvencét. A Gombagett egy vega szendvics, amiben sajtkrém, grillezett gomba, szárított paradicsom, és sok sok sajt kapott helyet = Vega mennyország. A gomba nagyon puha volt,  a szárított paradicsom pedig a csúcspont. Tökéletes arányban voltak egymással, egyik sem nyomta el a másik ízét.
Itt meg kell jegyeznem, hogy mindegyik bagett hajdinából készül, ami az előző látogatásunkhoz képest egy kisebb újítás. Igazából fel sem tűnt, hogy nem fehér lisztből készült. :)

Csirminátor
Csirminátor. Pirított bacon, grillezett fűszeres csirkemell, paradicsom, saláta, majonéz, cheddar sajt, friss saláta ágy. Próbáltuk mindenféléhez hasonlítani, de lehetetlen. Annyira kellemes az ízvilága, mint kevés szendvics összeállításnak: a hús omlós és szaftos volt, a bacon és a cheddar pedig a világon a legtökéletesebb párosítás. Egyszerűen imádtuk.

Lilo és Stich kedvence

Lilo és Stich kedvencé
ben kókuszos sajtkrém, szintén grillezett fűszeres csirkemell, ananász, kukorica és rengeteg reszelt sajt található.  A kókusz íze nem volt átütő, lehetett volna több ananász darab is a bagettben. De összességében elsőrendű finomság volt.





Az árak a múltkori látogatásunk óta egy nagyon minimálisat emelkedtek: sima menü (leves + nagy bagett) 1090 Ft, míg a prémium bagett menü 1250 Ft-ba kerül. Minimum 1500 Ft értékben kell rendelni, és 2200 Ft felett ajándék üdítő jár.

Iszonyatosan jót ebédeltünk, bárkinek bármikor ajánljuk, és még mindig ők a legvendégszeretőbb levesező széles e világon! Majdnem elfelejtettük, hogyha nem tudnátok rendelni, akkor a Karinthy Frigyes út 18. szám alatt személyesen is felkereshetitek a Soupway-t, és a leveseikből ingyen kóstolót lehet kérni. ;)



Üdv és Viszlát:
Tutyi és Mutyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése