2016. január 25., hétfő

41. kaland - Cake Shop Garden

alcím: hétvégi manó romantika 

Kivételesen nem mentünk haza hétvégére a szülőkhöz, de vágytunk valami szupi vasárnapi kajára, amit nem nekünk kell megcsinálni, és már amúgy is meg akartuk lesni a Cake Shop Gardent. Így hát elindultunk a Hidegkúti út irányába és az útvonal tervezés közben láttam a facebook-os oldalukon, hogy 6 óra előtt már nem tudnak új vendégeket fogadni, mert annyira kifogytak mindenből. Szerencsére 17:50 volt ekkor, így mire odaértünk, már simán jók voltunk. :D 
Sajnos a helyszínen derült ki, hogy nem lehet kártyával fizetni, ezért fel kellett keresni a legközelebbi automatát. Míg Józsimanó elment a pénznyerő körútra, addig én gondosan tanulmányoztam az étlapot. 
Szerencsére nem volt túl sok étel rajta, bár mire végigfutottam, a jobbnál jobb fogások teljesen elbizonytalanítottak. A személyzet rettentő kedves, míg a teraszon várakoztam, addig többször odajöttek hozzám, hogy nem fagytam-e még meg, szeretnék-e rendelni, tudom-e egyáltalán, hogy mit szeretnék. Nyilván nem tudtam, de segítettek a döntésben. Mire megjött a lovagom tudtam, hogy egy Bistro burgert kérek, ő pedig egy csirke curry-t választott. 
Amíg vártuk az ételeket alaposan megvizsgáltuk a helyet: mini piac a pultnál, üres sütis stand :( , recept a falon (ricotta hotcake, amit az étlapon is meg lehet találni), sok sok gasztrokönyv - rá is akadtam egy tök szupi gluténmentes muffin receptre), kandalló, nagy fotel, gyerek részleg és mindezek mellett még egy csomó cuki dolog veszi körül az embert.
Hamarosan megérkeztek az ételkéink, amik elég jól néztek ki. A burgerbuci házilag gyártott, a hús szupin fűszerezett, és könnyed, a krémek pedig ínycsiklandozóak voltak. Egy kicsit féltem hogy a rukkola-rengeteg öntet nélkül nem fog lecsúszni, de a hús olyan szaftos volt (pedig nem tűnt annak), hogy meg se mukkantam. :D A csirkés curry is nagyszerűen sikerült, sárgarépát, cukkinit véltünk felfedezni benne. Majd a finomságok után, végre megjelent valami a desszert pultban, amit nem hagyhattunk ki. Mákos maracujás tortát választottunk, amiről ódákat tudnék zengeni! De legyen elég annyi, hogy úgy elvarázsolt, hogy távozáskor a sálamat majdnem otthagytam, de utánam hozták. :D

Az árakat tekintve normális éttermi árakra kell számítani, a főételek: 2150 Ft-tól indulnak, a desszertek 850 Ft-ba kerülnek, plusz vannak kifejezetten reggelire szánt ételek is, amelyek 850 Ft körül mozognak. 
Pont olyan volt, mint amit vártam: szép, finom és nagyon szerethető. Üdv és Viszlát:
Tutyi és Mutyi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése