2015. november 29., vasárnap

39. kaland - The Donut Library

A lakásfelújítás, költözés és az esküvőszervezés után ismét összeszedtük a Szánköztársaság tagjait, hogy megvitassuk pár édesség mellett, hogy mik történtek velünk az elmúlt hetekben.
Valószínűleg a legjobb helyet választottuk ehhez a találkozóhoz, ugyanis a The Donut Library egy nagyon kellemes csajos hely, nagyobb társasággal is nyugodtan be lehet venni az objektumot, az ablakokban kialakított párnás helyeken és a fotelekben órákig el lehet csacsorászni - bár hozzátenném, hogy az ablakokban lévő részek nem a legkényelmesebbek. A név kötelez, így könyveket is találunk, melyeket nyilván nemcsak dekorációs céllal tettek ki. :)Szóval kipróbáltunk jó pár fánkot, majd eldöntöttük, hogy a kedvenceink a töltöttek voltak és ezek közül is a mangós, a double és a catalana a legeslegjobb. 

A mangó krémes fánk tetején a máz kókuszreszelékes, ha egzotikusabb fánkra vágytok, mindenképpen ezt ajánljuk. A Double kívül belül csokis és a tetején még 1-2 csoki reszelék is megtalálható, csokifüggőknek a legjobb választás.  A catalanaban katalán krém volt, ami egy fahéjas jellegű töltelék és karamell máz csücsült  a tetején - tökéletes ízharmónia. :D
Érdekes összeállításokat is kipróbáltunk, az egyik egy újdonság volt, Peanut névre keresztelték: nem töltött, a tetején sós mogyoró, karamell és csoki van, a másik pedig egy marcipán mázas érdekesség, amiben sós perec és színes izébogyók pihentek. Mi valahogy ez utóbbitól nem nagyon ájultunk el, de érdemes kipróbálni, ha valami teljesen szokatlan dologra vágytok és bátrak vagytok

A fánkokat lehet elvitelre is kérni dobozban, 2/8db-osak vannak, vagy kis zacsiban 1-2 is elfér. Rendelni is lehet, de csak személyesen. És a fánkokon kívül többféle kávé, limonádé, szörp közül is választhattok. Érdemes jegeskávét rendelni, ahhoz ugyanis minifánkokat kaptok ajándékba szívószálra téve, rettentő cukin néz ki. :) Mi ízesítés nélkül kértük, mert a helyiek szerint úgy már nagyon tömény és édes. 

A fánkok többsége 300 Ft-ba  kerül, de vannak extrábbak, amiket 320-350 Ft-ért vásárolhattok meg. 


Üdv és viszlát:
Tutyi és Mutyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése