Józsimanónak is megtetszett a pastrami, így nehéz volt eldönteni, hogy mi legyen a második szendvics, de végül másodiknak egy porchetta mellett döntöttünk, amit egyáltalán nem bántunk meg. :)
bal: prochetta jobb: pastrami |
Hamarosan meg is érkeztek a szendvicseink, amiket menüben kértünk bodza szörppel.
A tálalás halál egyszerű: fadeszkákon kapjuk a burgonyával, uborkával körített jól megtömött szendókat; evőeszköz nulla.
Tök jó ötlet, hogy alapból félbevágva szervírozzák a nyamiságokat, így nem kellett azzal szenvednünk, hogy kettévágjuk, főleg úgy hogy nem kaptunk hozzá segédeszközt.
A porchettában fokhagymás majonéz, dijoni mustár, karamellizált hagyma, jalapeno paprika és füstölt sajt fogja közre a sült malachúst. A zsemle pedig egy jóféle ciabattához hasonlít. Az összhatás egy könnyed orgazmus. Tágra nyílt szemekkel tömtük magunkba. A karamellizált hagyma és a többi összetevő érezhető, de szerencsére egyik sem emelkedik ki a tömegből, így a szaftos, iszonyatosan jól fűszerezett disznóhús marad a hangsúlyos.
![]() |
porchetta |
![]() |
pastrami |
Szóval szendvicseztünk egy bazi jót a Butcher's Kitchenben, aki különlegesebb szendvicsekre vágyik, és nem bagettre annak mindenképpen ajánljuk, vega részleg is van, illetve házi készítésű tészták, levesek és különböző desszertek. Mi egyszerűen imádtuk a porchettát, az egyik legjobb szendvics, amit eddig ettünk, próbáljátok ki Ti is!!!
Üdv és viszlát:
Mutyi
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése